Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПГГС "Христо Ботев" с участие в изложба

24 април 2014, Четвъртък | 19:51 | образование

Участие на ПГГС „Христо Ботев” в МЗХ-гр.София

По случай седмицата на гората в МЗХ-гр.София се състоя изложба-конкурс на най-изявениете професионални гимназии в областта на горското стопанство, дървопреработването и хранително-вкусовата промишленост.Изложбата откри лично Министър Греков.

ПГГС”Христо Ботев” участва със самостоятелен щанд, на който бяха показани много експонати изработени от  учители и ученици, чрез които се онагледява учебният процес в часовете по професионална подготовка.

Учениците, които представиха училището ни и поддържаха щанда бяха Кольо Ангелов и Николай Димовски. Те двамата силно впечатлиха журито със своята компетентност, отговорно поведение и отношение към училището ни и избраната от тях професия. Затова на 04.04.2014г., когато Заместник министъра на земеделието и храните-инж.Валентина Маринова извърши награждаването на участниците в изложбата, освен наградата за най-атрактивен и с впечатляваща визия щанд, която бе присъдена на нашето училище, нашите момчета получиха грамоти и предметни награди.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени