Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СОУ „Васил Левски“ изпрати випуск 2013

26 май 2013, Неделя | 12:19 | образование

Тържество за изпращане на абитуриентите

Изпращане на абитуриенти

В празничния 24-ти май в двора на СОУ „Васил Левски“ се проведе традиционната, тържествена церемония по изпращане на учениците от випуск 2013. С приветствено слово директорът на училището Емил Моллов поздрави абитуриентите и всички ученици и учители, събрали се в двора на училището. По традиция баха раздадени награди и грамоти на отличилите се в областта на науката, изкуството и спорта. Г-жа Тошева връчи и стипендии на двама ученици за постижения в спорта и художествената самодейност. Като учител на средното образование бе отличена г-жа Мария Кутрянска.

Кадри от празника вижте по-долу:

Коментари

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПЕТЪР ИЛИНОВ!ЗАСЛУЖЕНО ОТЛИЧИЕ!

#2 ДЕБЕЛУШИНА в Понеделник, 27 май 2013 00:22

:y :y :y :y :y

#1 в Неделя, 26 май 2013 16:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени