Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Държавна агенция за закрила на детето ще подпомогне социална услуга на Община Велинград

28 април 2014, Понеделник | 17:52 | прессъобщение

Ева Жечева посети Велинград

Председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева бе на посещение във Велинград. В своята програма тя включи и среща с кмета на Община Велинград Иван Лебанов и зам.кмета Даниела Салкина. Срещата е по повод разкриването на новата социална услуга ЦНСТ и ЗЖ. Жечева изрази своята подкрепа към социалната политика на общинското ръководство  като заяви, че Държавната агенция ще съдейства за насочването на деца към социалната услуга. Насочването се оказва проблем, тъй като при старта на проекта децата със специални  потребности в страната са били повече от настоящия момент. Припомняме, че  новата услуга ще даде дом на 22 деца и младежи. Ева Жечева посети и новопостроените  Център за настаняване от семеен тип-ЦНСТ и Защитено жилище-ЗЖ.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени