Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Акция „Погледни“ се проведе в Община Велинград

16 ноември 2016, Сряда | 20:05 | прессъобщение

Акция „Погледни“ се проведе в Община Велинград

Община Велинград съвместно с Областна администрация Пазарджик за първа година проведоха акция „Погледни“ по инициатива на Областната комисия по безопасност на движенията по пътищата.

Желанието е да се превърне в част от календара и традиция на Община Велинград,за превенция на пътя, запазване живота и здравето на децата и всички участници в движението. Целта на инициативата е да се фокусира вниманието на обществеността върху дисциплината на пътя и спазването на правилата за безопасно поведение. Вниманието трябва да бъде насочено около училищата и детските заведения, да се посочи важността на примера на родителите за възпитаването на пътна култура у подрастващите.  

Пред три училища във Велинград, ОУ „ Неофит Рилски“, ПГИТ „Алеко Константинов“ и СУ „Св. св. Кирил и Методий“ допълнително  се маркираха  пешеходните пътеки с надпис „ПОГЛЕДНИ“, за да се привлече вниманието на водачите на ППС. 

На събитието присъстваха кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев, зам.-кметът Светла Томова и зам. Областен управител на гр. Пазарджик г-н Стефан Мирев.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени