Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Акция по почистване

22 април 2010, Четвъртък | 16:48 | общество

Съвместна акция на Басейнова дирекция- Пловдив и ИК „Да поработим за Велинград”

Надежда Ключкова, Исмет Бабучи и Атанаска ТунтеваНа 21-ви април по инициатива на Басейнова дирекция- Пловдив и Изпълнителен комитет „Да поработим за Велинград” бяха почистени пространствата около минералните сондажни кладенци. За съжаление обаче откликът от страна на граждани и ученици не бе достатъчно голям, но въпреки това акцията по почистване се проведе. Стартът на почистване се сложи на Кремъчна баня, където присъстваха директорът на Басейнова дирекция Атанаска Тунтева, експерти от Дирекцията, заместник-кметът на Община Велинград-Исмет Бабучи, PR на Общината Росица Пашова.

Почистване в района на Кремъчна БаняИ в трите квартала  с минерални извори се усещаше ентусиазма и ръководното умение на  г-жа Ключкова- председател на ИК „Да поработим за Велинград”. В почистването на Кремъчна баня участие взеха ученици от ПГГС „Христо Ботев”,треньорът на СК „Белмекен” Велчо Клешков и  спортисти . На минерален извор „Власа” поработиха служители от ОНЧ „Васил Левски”, на сондажа „Вельова баня” своя труд дадоха ученици от СОУ „Св.Св.Кирил и Методий”, а в Чепино в акцията се включиха ученици от ОУ”неофит Рилски”, членове на ТД „Юндола”.

Вижте част от инициативата за почистване

Get Adobe Flash player

Коментари

Ключкова работи за себе си не за Велинград - не се заблуждавайте! Вижте само какво притежава в началото на града и тогава се възхищавайте от нея. Окраде обществено хранене - това беше тренажорна едно време. Корумпирана до мозъка на костите си.

#3 IZOLDA в Понеделник, 28 юни 2010 00:30

отбиване на номера,така ли се работи с официално облекло,само за пред камерите......

#2 стойка в Вторник, 27 април 2010 01:10

Браво на отзовалите се на тази акция. Поздрави и за г-жа Ключкова

#1 Rdlk в Петък, 23 април 2010 13:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени