Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПУ "Драган Манчов" в акция по почистване

25 април 2016, Понеделник | 14:15 | образование

ПУ "Драган Манчов" в акция по почистване

Часът на Земята е най-голямата природозащитна инициатива в света. Това е най-мащабната акция в България. Инициативата се трансформира в глобално почистване на замърсените площи около нас. Това дава възможност на всеки човек да разбере какво влияние имат малките постъпки върху голямата планета и как може да използва силата си, трудолюбието си, отговорността си,  за да се справи с почистването на определени замърсени участъци от нас хората.

За пореден път и тази година по инициатива на община Велинград учениците и учителите от ПУ „ Драган Манчов“ отбелязаха тази дейност на 22 април 2016г. като почистиха градския стадион във Велинград.  Градският стадион на Велинград е едно от най-посещаваните и съответно най-уязвимите места, подложени на замърсяване. Това налага ежегодното му почистване от нашите ученици със специални образователни потребности, които трябва да играят на чисто и приветливо място.

Преди старта на същинското почистване беше организирана лекция, посветена на вредите от замърсяването на природата.

                                                           ПУ "Драган Манчов"

Коментари

Хорааа, 50 души да чистят, двама да разхвърлят, пак няма да е чисто. Докато има малоумни аборигени, селяндури или хора без чувство за отговорност, така ще бъде. Елате да видите сметището пред ДГ ''Радост''. Две възрастни жени чистят и изнасят боклука, трима-четирима идиоти /без извинение/ продължават да изхвърлят какво ли не... :(

#1 в Понеделник, 25 април 2016 15:33

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени