Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Акт за шофьора на автобуса със спуканата гума

27 септември 2013, Петък | 21:28 | общество

Шофьорът на автобуса със спуканата гума с акт

автогара Велинград

Според информация на говорителя на на ОД МВР Пазарджик Мирослав Стоянов  полицейски патрул е пресрещнал автобуса със спуканата гума по пътя Варвара- Велинград, но е изчакал да излезе, за да не бъде блокирано движението. Във Велинград е направена проверка на автобуса и на шофьора. На шофьора е съставен акт на техническо неизправно моторно превозно средство. По сведения на пътници, гумата се е спукала още при Вакарел.

Коментари

Хаха ....полицейски патрул е пресрещнал автобуса, но е изчакал да излезе опт дефилето, за да не бъде блокирано движението..... По дефилето има поне няколко места, на които ако го спрат, няма да блокират движението. Например на Минералните бани - има паркинг двойно по-голям от този на велинградската "автогара". На гара Костандово също може да се отбие без проблем. Освен това, след ремонта има асфалтирани отбивки, способни да поберат подобен рейс. Май, и полицията играе с Бееви, щом са го изчакали чак до Велинград!

#2 в Събота, 28 септември 2013 19:31

АКТА ТРЯБВА ДА Е НА ДИМ. БЕЕВ, ЗАЩОТО НЕ ДАВА ПАРИ ЗА НОВИ ГУМИ,ЗАСТРАХОВКИ, ВИНЕТКИ И Т. Н. ТОЙ Е СОБСTВЕНИК, А НЕ ШОФЬОРА. НЕКА ДА НАПРАВЯТ В КАКВИ УСЛОВИЯ РАБОТЯТ МОНТЬОРИТЕ И С КАКВО РАБ. ОБЛЕКЛО СА...

#1 в Събота, 28 септември 2013 08:33

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени