Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Акустични истории"

11 юли 2012, Сряда | 10:08 | празник

Костадин Ланджов изсвири своите "акустични истории"

Костадин ЛанджовСред много близки, приятели и граждани, в топла и задушевна атмосфера Костадин Ланджов разказа с изпълненията си на китара своите "Акустични истории". Историите без думи говорят за тънката душевност на Костадин и са събрани в едноименния му албум, съдържащ 12 авторски парчета. Всички те са провокирани от преживени истински истории, със случки и срещи с хора.

Костадин Ланджов свири от малък на кларинет, но в казармата, попадайки между добри китаристи, у него се породило желанието да усвои този музикален инструмент и така се записва да учи при известния професор Дойчин Дойчинов.

Коментари

Много хубаво! Голям релакс

#1 в Вторник, 07 август 2012 16:28

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Седем разказа за вярата
06 април 2019 | 08:22
Проект World of emotions
09 април 2019 | 14:41
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени