Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ангел Даскалов вече е в „България без цензура“

28 март 2014, Петък | 14:16 | политика

Ангел Даскалов премина в „България без цензура“

Ангел Даскалов

Ангел Даскалов – бившият депутат и бивш председател на  ГЕРБ Велинград напусна партията. Той е приел предложението на Николай Бареков от „България без цензура“. Мотивът  на Даскалов е, че не му допадат нещата, които се случват на местно ниво във Велинград. Очакванията му за промяна в областта на дърводобива, така характерен за Велинградски район, не са  оправдани; Националната конференция  на ГЕРБ също го е разочаровала; в последните години името му погрешно е свързвано с дърводелски фирми , влиятелни в района и близки до ГЕРБ.

Коментари

:L хахахаха

#6 в Неделя, 27 април 2014 09:04

Това мръсно човече разби животите на много хора с подмолните си кроежи,като депутат не направи нищо да града,но успя да остави без работа доста хора и да съсипе горските стопанства,за да краде,абсолютен плъх,надявам се някой ден да си получи заслуженото

#5 в Петък, 25 април 2014 21:12

То бива алчност ама толкова много Направи Велниград на нищо само цигани и помаци .Не е инвестирано от поне 25 години в инфраструктора.

#4 мими в Сряда, 23 април 2014 13:08

Тоя па се чуди в коя партия да иде само да крадът парите на хората и от тържавата заради това няма да се оправим още 100 години и с тоя европейски съюз някои ги кара да влезнем в него това не е държава за мен никой не ни трябва да ни оправляват хората и дори не искат да гласеват но циганите им дават по 50лв на човек и музика и кюфтета и пържоли раздават а ДПС на високия раьон телефони по 1000лв и дори им плащат сметките това е помашки и циганска държава само те оправляват боклуци пък и тоя Ангел да хване да се спре вече

#3 в Вторник, 22 април 2014 14:16

Пременил се Ангел и пак в тия. Той промяната в дърводобива я връчи на Насо циганина, или забравихте? Видяхме му резила. Гонят го от едната врата, а той влиза в друга. Не е напуснал ГЕРБ, а е "помолен да напусне" след всичките нуспехи на Герб, които се свързват с неговото име. Наистина браво, Ангеле!

#2 в Вторник, 15 април 2014 20:54

браво само така ангеле

#1 в Вторник, 01 април 2014 11:04

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени