Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Изложба живопис и рисунки на Ангел Милев

20 ноември 2010, Събота | 14:33 | култура

Изложба на Велинградския художник в Художествената галерия

Откриване на изложбата на Ангел МилевВчера, 19-ти ноември 2010 год. от 17:00 часа в Художествената галерия бе открита Изложба от живопис и рисунки на Велинградския художник Ангел Милев. Културното мероприятие уважиха г-жа Юлиана Ковачева и г-жа Снежана Велева зам. Председател по социалните въпроси в Общински съвет, както и много гости и привърженици на живописното изкуството. След кратко представяне на художника от Бранимир Манушев и няколко думи и благодарности от самия творец изложбата бе открита за любителите на този вид изкуство.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

Велинградчани, време е д-р Ангел Милев да стане почетен гражданин на Велинград. Ако проспите този момент, Пловдив ще ви изпревари! :Р

#2 Елеонора Димитрова в Неделя, 21 ноември 2010 12:44

Браво - прокара пътека, сега остава да я утъпкаш! :y

#1 БоЕВ в Събота, 20 ноември 2010 22:48

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени