Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Седмица на езиците

11 май 2010, Вторник | 17:37 | образование

Вечер на Английски език в ОУ "Христо Ботев"

Вечер на Английски езикСедмицата след отбелязване Деня на Европа ОУ "Христо Ботев" (oubotew-vd.org) посвети на езиците. Целта на учениците, бе да докажат, че са истински европейци и отлично владеят европейските езици. Вечерта на 10 май възпитаниците на каменското училище посветиха на английския език. В подготвената програма от участниците в нея и учителката по Английски език Кипра Маврова бяха представени различни презентации: Великобритания през погледа на Таня Кондева и Радина Тричкова, Оксфорд - презентация на Басма Харира. За красотите на България, исторически места и ценности, разказаха Мария Андонова и Ива Дебелушина. Разбира се не бе забравен и нашият Велинград - СПА Столицата на Балканите, за който ни разказаха Александър Драев, Антони Калоферов, Даниела Кривулева, Васил Шуманов, Жулиета Китова, Димитър Михов и Владимир Костов. Последваха презентации за любовта и пристрастията. За своите цели и мичти сподели Христина Ушева в много интересна презентация, подготвена от самата нея.

Вечер на Английски език в ОУ Христо БотевАнглийската вечер, на която присъстваха и родителите на учениците завърши със сценка за съвременната пепеляшка (в ролята Виктория Симеонова). За знанията си, за сценичността си, за старанието си участниците бяха поздравени от Кипра Маврова, а Директорката Мариана Байлова развълнувано се обърна към учениците: "Почуствахме, че сме част от Европа и вие показахте още веднъж, че сте истински Европейци !".

Get Adobe Flash player

Коментари

Velingrad, Hristo Botew school... WE ARE THE BEST

#2 Adminstrator в Сряда, 12 май 2010 16:00

oh oh i want to be in that number, when the saints go marching in! Браво!

#1 Spas в Вторник, 11 май 2010 22:08

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени