Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нови улици се асфалтират

12 ноември 2010, Петък | 16:44 | прессъобщение

Продължават дейностите по асфалтиране в Община Велинград

Амбициите на кмета община Велинград Иван Лебанов за подобряване на пътната инфраструктура на общината продължават да бъдат реализирани. До момента са асфалтирани около 1 300 кв.м от пътя Долно Дъбево – Сойка и около 1 400 кв. м на разклона за село Биркова. Усилено се отремонтират чрез изкърпване на дупки  пътищата Аврамово – Кръстава  и Велинград – Драгиново. Въпреки кризата и нелеката ситуация, в която се намира държавата, кметът г- н Лебанов продължава да следва обещанията, които е дал на жителите на велинградската община. В момента се извършват и ремонтни дейности на пътя Света Петка – Всемирци:  изграждане на подпорни стени, настилка на пътя, бордюри.

Коментари

не виждам кой за какво трябва да се оправдава-безпорно кмета е виновен за световната икономическа криза,какво повече искаш от това ,което имаш и питейна и минерална вода...ай..ше...!

#7 в Вторник, 16 ноември 2010 21:49

престанете само да се оправдавате направете питеината вода топлата вода и улиците чисто е по булеварда няма спор дари се чете

#6 pepa в Вторник, 16 ноември 2010 20:49

Към първия коментар-г-н Лебанов е кмет не само на града,а и на населените места,така че той се грижи за цялата ОБЩИНА-Велинград и не е хубаво да натяквате ако сте гласували за него,защото той напълно заслужи доверието ни.Гласувахме за него и ако се кандидатира ,пак ще гласуваме за г-н Лебанов!

#5 почитатели в Вторник, 16 ноември 2010 19:58

Към първия коментар-г-н Лебанов е кмет не само на града,а и на населените места,така че той се грижи за цялата ОБЩИНА-Велинград и не е хубаво да натяквате ако сте гласували за него,защото той напълно заслужи доверието ни.Гласувахме за него и ако се кандидатира ,пак ще гласуваме за г-н Лебанов!

#4 почитатели в Вторник, 16 ноември 2010 19:58

Дулев,Беев,Дафов,Аврамов,Шуманов... по 4 години мандат=20!За 20 години,искам да попитам,защо не оправиха улиците-особено паветата по булеварда??Все пак това е лицето на града,както казвате и то от много години-нали така?!

#3 спиро в Вторник, 16 ноември 2010 16:58

А ДА СИ СПОМНИМ,ЧЕ БЮДЖЕТА НА ОБЩИНАТА НЕ БЕШЕ ОРЯЗАН С 500 000 ЛЕВА?!!!!!!!ИЛИ ЩЕ СЕ ПРАВИМ,ЧЕ И ТОВА НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ!!!!!!А, ДА БЕШЕ ОБЕЩАВАЛ КМЕТА ДА ВЪРНЕ КЛЕПТУЗА ИЛИ ДА ОПРАВИ ПАРКОВЕТЕ-НЕ,НООООО ГО НАПРАВИ!!!ХАЙДЕ ЧЕТЕТЕ И СЕ ПРОСВЕЩАВАЙТЕ ,ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ ГОЛОСЛОВНИ,ЧЕ Е СМЕШНО!!!!!!!!!!!!!!

#2 ИЗОЛДА в Вторник, 16 ноември 2010 13:16

Г-н Лебанов да си спомни, че стана кмет основно с гласовете на велинградчани и да оправи улиците в града! Особено павираните участъци на булевард Съединение в Чепино и Каменица! Все пак това е лицето на града ни!

#1 Оправете улиците в града в Неделя, 14 ноември 2010 22:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени