Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Асфалтирането в Каменица ще приключи след Нова Година

23 декември 2015, Сряда | 15:42 | прессъобщение

Финализирането на асфалта в Каменица след Нова година

Въпреки поетия ангажимент от фирмите изпълнители на проекта,  вчера Община Велинград бе уведомена , че асфалтирането в кв. Каменица от Дере Влас до центъра ще бъде финализирано след Нова година. Поради предстоящите празници фирмите изпълнители няма да работят и няма да бъде спазен срокът за полагането на асфалтовото покритие.

Това, което ще бъде направено, е заравняване на дупките с чакъл и земна маса, за да могат все пак да преминават автомобилите по този участък.

Кметът г-н Коев имаше желанието да приключи асфалтирането в този участък преди празниците,но за огромно съжаление това няма да се случи.Фирмите изпълнители на обекта ще бъдат санкционирани за неспазване на сроковете и неизпълнението на поетите ангажименти.Работата ще бъде подновена след Новогодишните празници, през първия възможен ден, позволяващ да се започне работа по пътната настилка.

От Община Велинград се извиняват на причиненото неудобство.

Коментари

В снега се асфалтира най добре

#1 в Четвъртък, 24 декември 2015 09:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени