Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Отвори врати ателие за писани яйца

25 март 2014, Вторник | 20:17 | общество

В Исторически музей отвори врати ателие за писани яйца

И тази година, по традиция, дни преди Великден, в Исторически музей Велинград отвори врати Ателие за  писани яйца.Техниката за изписване на яйца с писалка и восък е характерна за Чепинския край и на нея деца от различни училища от Велинград и Драгиново под ръководството на г-н Кръстьо Мичев ще бъдат обучавани всеки вторник и четвъртък от 15.30ч.

Началото на работата на Ателието сложи първата носителка на сребърна писалка в Конкурс за изписване на яйца Магдалена Паскалева. Тя символично запали свещ и изписа първото яйце.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени