Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нов автобус за училището в Абланица

27 май 2016, Петък | 07:56 | прессъобщение

Община Велинград подсигури нов автобус на ОУ „Христо Ботев“ в Абланица

След извършена проверка по заповед на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коевна транспортните средства- автобуси и товарни автомобили, които се използват за транспорт на ученици в с. Абланица бе установено, че повечето автомобили за транспорт на учениците са амортизирани и в лошо техническо състояние.

   По повод установеното състояние на транспортните средства бе входирано писмо до Министерството на образованието и науката и Министерство на финансите, в което кметът заявява, че училищата, нуждаещи се от превозни средства са защитени и средищни и са от изключитителна важност за населените места в Община Велинград.

В отговор министърът на образованието и науката заявяви,че на Община Велинград ще бъде предоставен един високопроходим автобус. Това вече е факт- благодарение на общината и автобусът е предоставен на ОУ „Христо Ботев“ Абланица за извозване на учениците.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени