Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Зрелищни суперавтомобили ще посетят Велинград!

16 септември 2016, Петък | 17:28 | прессъобщение

Зрелищни суперавтомобили ще посетят Велинград!

Велинград ще бъде една от дестинациите в есенното събитие на Премиум Рали София - Свети Влас, а именно "GO TO Drive Edition". Официалното награждаване на победителите ще се проведе в центъра на града на 25-ти септември от 14:00часа, а супер колите ще могат да бъдат забелязани във Велинград през целия неделен ден. 

Публиката ще може да се наслади на зрелищно шоу от автомобили, част от които ще бъдат Nissan GT-R, Mercedes CL63 AMG, Chevrolet Camaro SS, BMW M5, Polaris Slingshot и много други. Организаторите "разкриват", че се очаква да участват автомобили, които са лимитирана серия и едни от първите за Европа.

По време на награждаването ще се проведе и последното изпитание за участниците, а именно "Най-добра генерация", което ще покаже кой от суперавтомобилите притежава най-добър звук. Всичко това гарантира атрактивно шоу за зрителите и незабравими емоции за участниците в "GO TO Drive Edition"

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени