Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Вече сме грамотни

13 април 2014, Неделя | 22:47 | образование

Сбогуване с букварчето в СОУ "св.Св.Кирил и Методий"

В чест на 125 годишния юбилей на училище СОУ "Св.Св.Кирил и Методий” учениците от първи клас подготвиха тържество, посветено на раздялата с любимото букварче.Наши скъпи гости бяха издателите на буквара и читанката-издателство "Булвест”.

С много настроение децата представиха подготвената програма,която беше придружена от интересна и вълнуваща презентация.За своето старание и знания,които показаха, получиха много подаръци от издателство "Булвест” и грамоти от госпожите:  Н. ПапарковаМ.ГергеваШ. Гагова.Като благодарност към гостите, учениците подариха на прекрасното издателство колаж  със свои снимки от вълнуващото  ежедневие в столетното ни  училище.

Надяваме се,че сме доставили радост и запомнящи се мигове на учениците при сбогуването с любимия буквар.

Скъпи първокласници,на добър час по пътя на познанието!

Ани Василева

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени