Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Бедственото положение – отменено

28 януари 2012, Събота | 21:31 | общество

Отмениха бедственото положение във Велинград и Батак

На извънредното си заседание Областният щаб за защита при бедствия – Пазарджик, днес следобед 28.01.2012 г., беше отменено бедственото положение в три пазарджишки общини – Велинград, Батак и Лесичово. Междуселищната пътна обстановка в областта се нормализира, но вътрешноградските пътни мрежи както във Велинград, така и в Батак остават проблемни.

Пътната мрежа в областта е проходима при зимни условия. В планинската част на региона са въведени ограничения за движението на автомобили. По пътят Батак - Доспат всички моторни превозни средства трябва да се движат с вериги, а товарните и без ремаркета и полуремаркета. По направлението Пещера - Батак товарните автомобили трябва да са без ремаркета и полуремаркета. Всички МПС задължително трябва да се движат с вериги по пътя Велинград - Сърница, Белово - Юндола, Ракитово – Превала и Велинград - Юндола.

Селищата в региона са с нормално електрозахранване с изключение на на село Пашово, където поради скъсан електропровод, без ток остават селата Пашово, Чолаково, Юндола, Цветино и Света Петка.

Коментари

А СЕГА ДЕ ,НЯМАЛО МЕЗЕ,ЩЕ ИМ ПРАТИМЕ СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ ОТ РЕЗЕРВА,САМО ДА ПОИСКАТ НЯМА ПРОБЛЕМ НИКАКЪВ,ЧАКАМ САМО МОЛБА И ТРЪГВАМ

#5 в Понеделник, 30 януари 2012 13:29

Обновете информацията от борсата! Иначе сте Н0мер 1

#4 Ф-45 в Понеделник, 30 януари 2012 10:13

А в града не е имало проблеми с тока! Я вно по селата в района само. Като Енергото не си поддъпжат просеките-така ще е!!!

#3 В-52 в Неделя, 29 януари 2012 17:46

Селата Пашово, Чолаково, Юндола, Цветино и Света Петка имат ток. И вода! И бира има! Ама няма мезе!!!!!! :?

#2 B-52 в Събота, 28 януари 2012 21:46

Ураааааааааааааааа!!! :y

#1 b-52 в Събота, 28 януари 2012 21:38

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени