Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Безплатен достъп до спортни бази за 1 ден

04 май 2012, Петък | 10:03 | прессъобщение

Инициатива на Министерството на физическото възпитание и спорта и Община Велинград.

По време на Световния ден на предизвикателството - 12.05.2012 год. от 8.00 до 20.00 жителите на Велинград ще имат осигурен безплатен достъп до Градския стадион, Закрития плувен басейн, Фитнес-залата на СОУ "Кирил и Методий", спортните площадки на СОУ "Васил Левски" и ОУ "Христо Ботев" и Фитнес зала "Флекс" – ул. "Евлоги Георгиев" 60. Целта е на този ден всеки да отдели поне 15 минути за активен спорт. Инициативата се организира от Министерството на физическото възпитание и спорта и Община Велинград.

Освен това на 17.05.2012г.  ще се проведе традиционната Лекоатлетическа щафета за Купа "Велинград". Стартът ще бъде даден 16.00 часа от паметника "Иван Бандаков", а финалът ще бъде в центъра на кв. Каменица.

Коментари

:D Добра инициатива, общината иска да покаже колко мисли за спорта и за здравето на Велинградчани - но дали е така или е пак някакъв комуфлаж .

#2 tedi в Петък, 04 май 2012 23:22

Tova dobre no ne e li vreme da sazdadem den na troudovata borsa za bezrabotnite tolkova mnogobroini i mizerno jiveeshti,?????

#1 ledigarga в Петък, 04 май 2012 11:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени