Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благодарствено писмо

12 септември 2017, Вторник | 14:38 | прессъобщение

Благодарствено писмо от Таня Голомехова

На прага на Новата учебна година е обновената и желана Детска градина „Радост”гр.Велинград.

С огромното разбиране от неотложната нужда за подмяна на дограмата на масивната сграда на детската градина от Общинска администрация и Общински съвет гр. Велинград бяха осигурени средства и в рамките на 1 месец бе реализиран и завършен изцяло ремонта на детската градина.

Благодаря на Кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев и неговия екип за експедитивността  и проявената съпричастност и съдействие за  проблема, който търси решение години назад във времето.

И ето я сега ДГ”Радост”- обновена, освежена и по-приветлива от всякога, посреща своите възпитаници с нова дограма, която ще направи помещенията по-топли и уютни, подновен цветови интериор в групите, нов ламиниран паркет в занималните,нови цветни детски гардеробчета и стелажи, красиви завеси, килими, пътеки, спално бельо…

Благодарим ви от сърце, скъпи приятели, родители и дарители на ДГ”Радост”:

Красимир Беев,”Орион интернешънъл”, Мебелна фабрика „Дейзи”, ДГС”Алабак”, КМД Пловдив-клон Велинград, Почистваща фирма „Еко про тек”, Бисер Маджиров, Веселин Сеферов, Юлия Костянева , Йордан Райчев, УН при ДГ”Радост”.

С вашатата неизменна подкрепа, с още по-голямо желание и самочувствие, стартираме Новата учебна година, удовлетворени от факта,че сме създали заедно една по-красива, функционална и естетична предметна среда, в която с удоволствие и професионализъм ще обучаваме и възпитаваме нашите прекрасни деца!!!

Таня Голомехова-

                                                    Директор на ДГ ”Радост”, гр. Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени