Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благотворителен концерт

20 май 2015, Сряда | 11:42 | прессъобщение

Благотворителен концерт под патронажа на кмета на Община Велинград Иван Лебанов

За първа година кметът на Oбщина Велинград Иван Лебанов и неговото ръководство организираха  благотворителен концерт в помощ на деца с онкологични проблеми и семейства и двойки с репродуктивни проблеми.

Концертът, състоял се на 19 май на площад „ Николай Гяуров”,  успя да събере много граждани и гости на СПА столицата на Балканите.  Набраните средства ще бъдат предоставени на “Общински социален фонд за подпомагане лечението на онкологично болни деца и “ин-витро” процедури на територията на Община Велинград".

В своето слово кметът Иван Лебанов се обърна към всички с призива:

„ Дарете живот на нашите деца и нека помогнем за едно добро дело. Нека се обединим и заедно да помогнем на нуждаещите се, нека всеки дари, нека всеки стане благодетел, нека да направим така, че слънцето да бъде на вашата улица, нека усмивката е на вашето лице, нека радостта и щастието са ваш неизменен спътник”.

Концертът се състоя със специалното участие на Тони Димитрова, Янко Неделчев, ДЮВИШ “Звънче” и ВГ “Караоке”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени