Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благотворителен концерт

08 август 2017, Вторник | 06:33 | прессъобщение

Благотворителният концерт „Завинаги с нас-деца помагат на деца”, поставя началото на ежегоден фестивал, с благотворителна цел

На 5 август /събота/  от 20:00ч. на градския стадион във Велинград, се проведе благотворителен концерт „Завинаги с нас-деца помагат на деца”. Той бе във връзка с Национална кампания 2017г. и протече под мотото „Понякога една детска усмивка е всичко”- в чест на загиналите и пострадали служители в системата на МВР при изпълнение на служебния си дълг и в подкрепа на техните деца. 

Организатори на събитието са Община Велинград и Форум „Възможност за бъдеще”.

Кметът д-р Костадин Коев в приветственото си слово каза: „Това е една кампания, която изразява отговорността на цялото ни общество към децата, останали без родител. Заявявам подкрепата на Община Велинград към тази кауза и се надявам  всички заедно да успеем да се обединим и с общи усилия да бъдем съпричастни към това благородно дело.”.

Д-р Коев изрази и желанието си- този концерт да постави началото на ежегоден фестивал, с благотворителна цел, който ще се провежда всяка първа седмица на месец август и със събраните средства да се подпомагат деца на служители, както от системата на Министерство на вътрешните работи, така и на Министерство на отбраната, загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг.

В светлата каузата се включиха Румънеца и Енчев, Мариета Манолова, Вензи, Рени, Мариам Маврова, Атанас Колев, Искрен Тончев - Искрата, Анджелина Денчева, Мирела Ганчева, представителен духов оркестър и мажоретен състав "Димитър Мечев", Иванка Средкова от трио "Парадайс", спортен клуб "Импулс" и ДЮВИШ "Звънче".

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени