Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благотворителен концерт на ДЮВИШ Звънче

27 юни 2013, Четвъртък | 23:21 | общество

ДЮВИШ

Благотворителен концерт на ДЮВИШ На 26-ти юни  ДЮВИШЗВънче“ пя благотворително в залата на НЧ „Васил Левски 1904“. Благотворителната кауза бе за набиране на средства за геотермално отопление на читалището. Разчита се на отзивчивостта на съпричастните велинградчани.

По време на концерта публиката бе изцяло завладяна от певческия талант на децата от школата на сем. Йорданка и Иван Казалиеви. Всяко тяхно изпълнение бе съпроводено от нестихващите ръкопляскания на гостите. В залата се чуваха възгласи на възхита: „Тези момичета са за голяма сцена“ и др.

В програмата бяха включени и изпълнения на синтезатор. Г-жа Казалиева сподели, че тяхната школа е единствена в страната, в която децата не само пеят, но и свирят на синтезатор. Изненада за почитателите на ДЮВИШ „ЗВънче“ бе участието на малката Анжелина Денчева - 3год. 8мес., която изпя соло три детски песнички. Последната песен, „Българийо, обичам те“ вдигна на крака публиката и сложи трогателен край на прекрасния концерт.

Коментари

bqha strahotni decata.Pojelavam im uspeh za "Duga nad Kleptuza"! :y

#4 emSo в Понеделник, 01 юли 2013 21:35

prekrasni deca

#3 в Понеделник, 01 юли 2013 08:36

:y :y :y

#2 в Петък, 28 юни 2013 10:17

браво :y :y

#1 в Петък, 28 юни 2013 09:08

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени