Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Заедно пеем и играем“

05 юни 2013, Сряда | 09:55 | общество

Благотворителен концерт в НЧ „Васил Левски 1904“

Благонворително шоу в НЧ

На 4-ти юни песенното и танцовото изкуство си си дадоха среща в голямата зала на НЧ „Васил Левски 1904“. Талантливите деца на Велинград изнесоха концерт под надслов „Заедно пеем и играем“. С песни и танци те приканиха присъстващите да направят благотворителен жест и дадат своя принос в събирането на средства за геотермално отопление в каменското читалище.  В концерта участваха ВГ „Караоке“ с ръководител Юлиана Ковачева, ДЮВИШ „Звънче“ към ОДК с ръководители сем.Казалиеви, Клуб по спортни танци „Импулс“ с ръководители Петър Милчев и Десислава Петачка, ДЮАНПТ „Здравче-Венче"с ръководител Иван Иванов, хореограф Бойка Радивоева-Гончева и ръководител на народния хор Мая Гечева,ДАНПТ „Чепинче” при Народно читалище ”Св.св. Кирил и Методий - 1905”с ръководители Аделина и Иван Пещерски.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени