Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благотворителен турнир по мини футбол

14 май 2019, Вторник | 08:14 | прессъобщение

Благотворителен турнир по мини футбол

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев откри

Първия Благотворителен турнир по мини футбол, който е част от кампанията за набиране на средства за „Общинския солидарен фонд в подкрепа на болни граждани от община Велинград”. 

Основни организатори са община Велинград и Българската асоциация по мини футбол, с подкрепата на институциите и отборите на ОП „СИП и ТИЦ“- Велинград, РУ-Полиция – Велинград, МБАЛ – Велинград, „ВКТВ” – ЕООД - Велинград, СУ „Методий Драгинов”, спортните тимове на хотелите: „Акватоник”, „Арте спа и парк”, „Бор”, „Двореца” и „Свети Спас”, фирмите „Еко” и „Доверие” и сборния отбор на малкия бизнес. Общо от таксите на 14-те отбора до сега са събрани 1380 лв.

По време на турнира бе поставена кутия за дарения.

Д-р Коев благодари на всички отбори за подкрепата в благородната кауза и пожела спортсменска игра и най-добрия да победи.

Малките футболни двойки на КСТ „Импулс” внесоха прекрасно настроение, а след това съдия Джулиана Бутракова даде първия съдийски сигнал за първата среща между отборите на община Велинград и РУ „Полиция” – Велинград. До определелянето на победителя в неделя предстоят още 25 мача по график.

Награждаването на победителите ще бъде в неделя от 13.00 часа.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени