Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Благотворителни концерти в петък и събота

18 август 2016, Четвъртък | 15:14 | прессъобщение

Благотворителни концерти в петък и събота

Под патронажа на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев , ще се проведе поредния благотворителен концерт в помощ на петгодишния Кристиян Тодоров Чолаков, който страда от автоимунна тромбоцитопения и хемолитична анемия. Тази седмица концертите ще се проведат на 19 и 20 август/петък и събота/, на площад „Николай Гяуров”  от 19:00ч. 

На 19 август/петък/ програмата ще открият, участниците в най-големия формат в света провеждан за четвърти път в България X FACTOR, трио „Парадайс” Сонай Юсеин, Иванка Средкова, Наташа Златева и мъжката група „Белканто”. Всички граждани и гости на Велинград ще могат да се насладят на звънките гласчета  на талантливите деца от вокална група „Караоке”.

А на 20 август/събота/ на сцената с разнообразния си репертоар ще се изявят гласовитите звънчета от ДЮВИШ „Звънче”, които превръщат всеки свой концерт в истински музикален празник. Участие в благотворителната инициатива която е под мотото „Всички заедно да помогнем на  безпомощните деца”,  ще вземе народният певец Николай Учкунов.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени