Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Бони Милчева, Мичона и Чоли за велинградската публика

10 юли 2014, Четвъртък | 15:23 | прессъобщение

Бони, Мичона и Чоли с отлично представяне

Летящ  старт на вчерашния концерт даде изпълнителката на стари градски песни Бони Милчева. Любимката на публиката от третата възраст е добре позната на своите фенове във Велинград. Атрактивната певица радва пенсионерите на площад „Николай Гяуров“ с неостаряващите песни за кавалери, летни емоции и някогашни закачки. На сцената се представи и велинградската изпълнителка Мария Нонева - Мичона, чиито авторски песни велинградската публика вече пее. В своите изпълнения Мичона възпява любовта, патриотизма и природа на Родопите и Велинград.

С бурни аплодисменти бяха посрещнати и гостите от Ракитово — Духов оркестър и солисти с художествен ръководител Никола Янев – Чоли. Представителите на Община Ракитово, допринесоха за доброто настроение на публиката с перфектната оркестрация и аранжимент на диригента, както и с прекрасните изпълнения на народни и популярни песни от гостуващите изпълнители. Силен бе и финалът,когато барабанистът на оркестъра изпълни песен за България и неостаряващия рефрен „Болката от ляво“ на Васил Найденов. Участниците бяха наградени с грамоти и цветя  от кмета на Община Велинград Иван Лебанов. Събитието уважи и кметът на  Ракитово Любомир Петков, който поздрави велинградчани и им пожела все така добра организация на празниците и все така адекватно управление в лицето на Лебанов. Община Велинград изказва своите изключителни благодарности към Община Ракитово за великолепното им представяне, както и на изворна вода „Бачково“, хотел „Роял СПА“, БЛЦ „Камена“,  фирма „ДАВ“ ЕООД и Обединена българска банка. „Велинградскипразници на културата“2014 продължават до 20-ти юли, когато на сцената на площад „Николай Гяуров“ ще видите рок легендата- група „Сигнал“.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени