Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Боряна Стаева направи дарение

03 юни 2010, Четвъртък | 09:54 | общество

Децата от ДЦДМУ получиха велоергометър

Боряна СтаеваЕдно изключително благородно дарение бе направено на децата от ДЦДМУ ден, след  като отпразнуваха много вълнуващо своя празник на детето. На 2-ри юни следобяд Боряна Стаева дари на Дневния център велоергометър, на който децата всекидневно да се раздвижват. С този дар Боряна доказа, че наистина сърцето й е голямо и има обич за всички. Този уред тя го е закупила със средствата от продажбата на последната си книга „България в стихове и легенди”.

Боряна Стаева и внучката йКнигата е редактирана и художествено оформена от Ангелина Колева и дъщеря й Елена, като това е безвъзмездният им принос за издаването на книгата. Боряна Стаева изказва своята истинска благодарност към Исторически музей, кмета Иван Лебанов, зам.кмета Георги Янчев, които са помогнали не само с разпространяването на книгата, но и с парични средства.

Дарението на Боряна Стаева  Стаева е прекрасен пример за това как можеш да стигнеш до детските сърца и да им бъдеш полезен. Дано се последва и от други с добри сърца!

Екипът на Gradvelin поздравява Боряна Стаева  за благородното дарение и й желае здраве и творчески успехи!

 

Get Adobe Flash player

Коментари

Браво на тази жена!Няма ли кой да последва нейния пример в града? Важното е да се правим на баровци, нали?

#9 valst в Неделя, 08 април 2012 14:17

Нямам думи! Дълбок поклон пред такива хора! Дори и в материалистичния 21 век все пак има място за благотворителност. Известни са ми доста хора от града с много добро финансова положение, но уви, не се сещат за благотворителност. Важното е да се изфукат с новия джип американска лимузина и прочие! Вземете пример от госпожата, хипокрити!

#8 анонимен в Понеделник, 14 юни 2010 10:56

Браво! Браво на госпожа Стаева! Похвална благотворителност! Доколкото ми е известно тя е ангажирана и с обществена дейност доста. Нека общинското ръководство да отдава заслуженото на подобни добри хора не само на изявени спортисти и спортни деятели! Защо да не я предложим за почетен гражданин?

#7 анонимен в Събота, 05 юни 2010 20:03

boje kakvi hora ima na tozi svqt evala taq jenata bog 6te q vaznagradi za dobrinite a drugite deto si mislqt samo za sebe si da gledat oi da se sramuvat

#6 hmmm в Събота, 05 юни 2010 14:27

Този уред й е коствал 2 пенсии, сега си помислете колко човека биха дали доходите си за два месеца за благотворителност! Браво!

#5 Spas в Петък, 04 юни 2010 18:15

Щастлива съм,че те има на тоя свят!!!Продължавай все така да радваш, помагаш и обичаш всички около теб! За пореден път доказа колко е голямо сърцетото ти

#4 nu6a в Петък, 04 юни 2010 15:41

Познавам лично Боряна Стаева и трябва да ви кажа, че е човек с широко сърце, всичко прави безвъзмездно, без никаква умисъл,непрекъснато е в движение, много инициативна и много се раздава.

#3 анонимна в Петък, 04 юни 2010 07:58

Браво !

#2 Rdlk в Петък, 04 юни 2010 00:19

Браво!!!

#1 malkoto pete в Четвъртък, 03 юни 2010 21:53

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени