Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Задържан е бракониер, отстрелял диви прасета

24 февруари 2014, Понеделник | 13:54 | криминална

Задържан е бракониер на диви прасета

Полицията

Вчера следаобяд, в РУП Велинград, е получен сгнал за бракониерски лов в района на местността „Вескьовец“. На мястото е извършен щатен оглед от полицейски служители, които са открили следи от кръв и гилзи от нарезно и гладкоцевно оръжие. След проведеното разследване бил заловен 27-годишният С.А. от Велинград. От неговото жилище са иззети ловна пушка и карабина, които са законно притежание на баща му. Труповете на обстреляните диви прасета от С.А. са открити в стопанска постройка в съседна местност. По случая е образувано бързо производство.

Коментари

АМИ КАЖЕТЕ КОЙ Е ТОЗИ,НЕ МИ ПИШЕТЕ ИЛИЦАЛИТЕ САМО,СТИГА С ТЕЗИ АНОНИМНИ СТАТИИ :o

#3 в Сряда, 26 февруари 2014 15:26

:y

#2 в Вторник, 25 февруари 2014 21:30

Много добре!пожелавам на полицията и на всички граждани да съдействат за нередности!Хората трябва да са съпричасни за опазване на горските животни,околната среда и човешките взаимоотношения!

#1 мари в Понеделник, 24 февруари 2014 14:06

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени