Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Брошура за социалните услуги във Велинград

11 март 2010, Четвъртък | 15:19 | прессъобщение

Дирекция Европейски програми и проекти изготви информационна брошура

Европейско знаме   През месец ноември 2009 г. кметът на община Велинград Иван Лебанов подписа договор за предоставяне на услугата «Обществена трапезария». Проектът бе финансиран от Министерството на социалната политика, фонд «Социално подпомагане». Основната му дейност е предоставянето на топла храна за 55 лица с увреждания и самотно живеещи възрастни хора по домовете.

   Във връзка с проекта Дирекция „Европейски програми и проекти“ изготви брошура, съдържаща информация, относно всички видове социални услуги, които се предоставят на територията на Община Велинград, съобщи Росица Пашова, PR на Община Велингравд. Брошурата е насочена главно към целевата група, която използва услугите на обществената трапезария. Тя ще бъде разпространена още и сред потребители от съюза на инвалидите, съюза на слепите, Дома за стари хора и фоайето в сградата на Община Велинград.

   Разглеждайте брошурата:  Социални услуги на територията на Община Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени