Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Бъдещи първокласници

17 декември 2009, Четвъртък | 12:40

ОУ "Неофит Рилски" направи коледни подаръци на бъдещи техни първокласници

Деца от ОДЗ "Еделвайс"   Невероятен жест към бъдещите свои първокласници - децата от ОДЗ "Еделвайс", прояви ОУ "Неофит Рилски" дни преди Коледа. Малко преди обяд на 16 декември децата от детската градина бяха посрещнати от г-жа Цвета Гергова и други учители в красиво украсена учебна стая. Насядали по чиновете малките дечица се чувстваха сякаш порастнали с една година. С интерес те изгледаха български народни приказки, които им бяха прожектирани, включиха се в реденето на пъзел, отговаряха на въпроси без стеснение, сякаш наистина са вече ученици.

   По-смели деца седнаха и пред компютъра и показаха, че могат да боравят и с него. Всички деца получиха подаръци от ОУ "Неофит Рилски" - комплект, състоящ се от книжка за оцветяване, диск с коледни песни и красива картичка за родителите.

   Вратичката към сърцата на бъдещите първокласници по много трогателен начин вече бе открехната от училището, което ги очаква догодина.

   Вижте бъдещите първокласници:

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени