Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Бюлетините за гласуването във втория тур на изборите пристигнаха в Областна администрация Пазарджик.

11 ноември 2016, Петък | 18:09 | общество

Бюлетините за гласуването във втория тур на изборите за президент и вицепрезидент на Република България пристигнаха в Областна администрация Пазарджик.

Упълномощени  представители на  Районната избирателна комисия и представители на Областна администрация Пазарджик  получиха днес  бюлетините за президентските избори от печатницата на ДЕМАКС АДСофия.Те бяха транспортирани до Пазарджик под охрана на МВР. Общият брой на бюлетините за втория тур на изборите в областта е 273 700. По график, бюлетините бяха разпределени на общините, където ще бъдат съхранявани под полицейска охрана до предаването им на секционните избирателни комисии и началото на изборния ден в неделя. За втория тур на изборите, секционните избирателни комисии в областта са 365, две от тях са подвижни в общините Пазарджик и Велинград, в  15 секции ще се проведе машинно гласуване  в общините Пазарджик, Велинград и Ракитово. По данни на ГРАО, имащите право на глас в областта са 248 262

В седмицата преди втория тур на изборите за президент и вицепрезидент, областна администрация Пазарджик разпредели на общините и всички останали изборни книжа.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени