Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Бюлетините за предстоящите избори пристигнаха в Пазарджик

21 март 2017, Вторник | 12:34 | общество

Бюлетините за предстоящите парламентарни избори пристигнаха в областна администрация Пазарджик

272 900 бюлетини за предстоящия парламентарен вот на 26 март, 2017 г., пристигнаха в Областна администрация Пазарджик. Броят им е определен съгласно предварителния брой на избирателите от област Пазарджикот 247 788 души, завишен с 10 %. С решение на  РИК Пазарджик са одобрени образецът и тиражът на бюлетината за област Пазарджик.

Получаването на бюлетините се извърши в 9.30 часа днес от печатницата на ДЕМАКС АД София,от двама упълномощени представители на Областна администрация Пазарджик и двама упълномощени представители на РИК Пазарджик. Те бяха транспортирани до Пазарджик под охрана на МВР, като община Пазарджик първа получи изборните книжа и бюлетини. За останалите 11 общини, бюлетините ще се съхраняват в областна администрация под постоянна полицейска охрана, в помещение, определено със Заповед на областния управител, запечатано с печат на РИК и подписите на упълномощените на РИК Пазарджик лица.  На 23 март /четвъртък/, бюлетините ще бъдат разпределени по график на общините, където ще бъдат съхранявани под охрана на МВР до предаването им на секционните избирателни комисии и началото на изборния ден в неделя. В седмицата преди изборите, областна администрация разпределя на общините и всички останали изборни книжа и материали – протоколи, удостоверения, пликове, печати, чували, брошури, избирателни списъци и др.

Секционните избирателни комисии в област Пазарджик са общо 369, пет от тях са подвижни в общините Пазарджик, Велинград, Пещера, Септември и Сърница.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени