Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

България в легенди и стихове

03 март 2010, Сряда | 22:51 | общество

Представяне на книгата на Боряна Стаева

Боряна Стаева   Като истинска родолюбка, Боряна Стаева, ден преди националния празник, представи своята трета поред книга "България в легенди и стихове". Авторката споделя, че поетичната й книга е посветена на обявяването на Велинград за СПА столица на Балканите и ще бъде удовлетворена ако повече хора я прочетат, за да разберат колко е богата нашата родина със своята история, с изворните си води и красоти.

Боряна Стаева   Редакторката на стихосбирката Ангелина Колева направи емоционално представяне, а няколкото поетични реда написани в предговор от г-жа Колева синтезират цялата същност на книгата и авторката.

   На своята поетична вечер Боряна бе не само авторката на представената книга - тя бе жената, на която засвидетелстваха своята обич у важение близките и приятелите й. Развълнувана, с много цветя и букети в ръце, Боряна запя заедно с "Караоке" песента "Аз знам, Българио".

    Вижте част от представянето:

Get Adobe Flash player

Коментари

Не си падам по поезията, но поздравления за Боряна, четох за живота й в другата статия, много е интересно, браво на такава добра възраст да е още активна и да твори!

#3 Spas в Понеделник, 08 март 2010 20:00

Поздравявам тази прекрасна жена, която на тези години е толкова неуморима и не спира да твори!Да е жива и здрава!

#2 Стефка в Петък, 05 март 2010 13:19

Важно е да се отбележи, че приходите от продажбата на книгата "България в легенди и стихове" Боряна Стаева ще дари на Дневния център за деца с увреждания "Надежда"! На фона на комерсиализма, който ни заобикаля, това е истинска щедрост, заслужаваща адмирациите ни! Дело - достойно за пример!

#1 Стойна Стоянова в Четвъртък, 04 март 2010 14:09

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени