Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Булстрад с нов офис във Велинград

15 януари 2016, Петък | 17:18 | прессъобщение

Булстрад откри нов офис във Велинград

БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП уведомява клиентите на компанията в град Велинград, че в края на 2015 година откри своя нов офис в града на адрес: ул.”Христо Ботев” №6. Старият офис ,в който сте свикнали да ни намирате не функционира. Вярваме,че за вас е удобство да търсите нашите услути на новият адрес. 

Както и до сега ще ви посрещнат компетентни служители готови да предложат широката гама от застрахователни продукти на БУЛСТРАД предназначени за вашия дом, вашия автомобил, бизнес и за самите вас.

Направете своята застраховка Булстрад Бонус Дом, Каско Стандарт, Гражданска отговорност, Булстрад Бизнес Решение, селскостопански застраховки или туристически застраховки,застраховка на отговорности или срещу злополука.

Попитайте в нашия офис всичко каквото ви интересува за вашата застрахователна защита.

Винаги можете да разчитате на професионална консултация и много добри продукти. БУЛСТРАД - компанията с 55 годишна история на българския застрахователен пазар.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени