Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ЦДГ "Детски рай" с ресурсен кабинет

14 януари 2016, Четвъртък | 15:46 | прессъобщение

Заместник-кметът на Община Велинград откри ресурсен кабинет в ЦДГ „Детски рай“

Целодневна детска градина „Детски рай” във Велинград  покани заместник-кмета, г-н Кичиков, на откриването на ресурсен кабинет в детското заведение.

 Общинското детско заведение работи, съвместно с Помощното училище „Драган Манчов”, по проект “Училищното настоятелство и местната власт - заедно за социализацията, обучението и възпитанието на децата със СОП”. Чрез изграждането на кабинета, ще се консолидират усилията на всички учебни заведения от Община Велинград за решаване на част от проблемите в обучението на децата със СОП.

Важно за ресурсния кабинет е, че персоналът включва не само специалисти учители, но и помощник-възпитатели в детските градини, както и медицинския персонал за работа с деца със специални образователни потребности.

В лицето на Община Велинград, г-н Кичиков отправи своите благодарности към всички за постигнатия успех, пожела на всички бъдещи успехи в осъществяването и на други инициативи, които ще подпомагат социализацията, обучението и възпитанието на децата със специални потребности. На малчуганите пожела с радост да ползват кабинета.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени