Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ЦДГ "Пролет", с. Драгиново, празнува

04 юни 2010, Петък | 16:33 | прессъобщение

ЦДГ „Пролет“, с. Драгиново отбеляза своя 30-годишен юбилей

Децата от ЦДГ Пролет празнуватС много настроение, песни и танци децата от ЦДГ „Пролет“ в село Драгиново поздравиха гостите послучай 30-годишния юбилей на градината, съобщи Росица Пашова - PR на Общината. На събитието присъстваха заместник облсатният управител Ваня Минкова, заместник кметът Георги Янчев, оглавяващата дирекция „Образование, култура и вероизповедания“ Недялка Стефанова, кметът на Драгиново Бисер Кафеджиев. Домакините посрещнаха гостите си в двора на детската градина. Малчуганите от всички групи на ЦДГ „Пролет“ бяха включени в тържеството с различни изпълнения.

От името на Община Велинград заместник кметът Георги Янчев приветства детското учебно заведение, като връчи поздравителен адрес от името на кмета Иван Лебанов. “Гордея се с Вас, с Вашата работа и Ви благодаря за всичко, което правите за децата!” – се казва в адреса от името на г-н Лебанов. Своите поздравления към юбилярите поднесе и Марияна Гигова – старши експерт по предучилищно възпитание към РИО-Пазарджик.

Снимките са любезно предоставени от Росица Пашова, PR на Община Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

76 години безсмъртие
03 май 2020 | 15:52
Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени