Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ще има Център за междусекторни услуги

04 декември 2012, Вторник | 21:05 | прессъобщение

Предстои откриване на Център за междусекторни услуги „Развитие“

Община Велинград

Вчера беше завършен ремонтът на помещението,  което е предвидено за бъдещия Център за междусекторни услуги „Развитие“. Центърът  се изгражда по проект „Социално включване“, финансиран от Световната банка. Общата стойност на проекта е  1 091 929 лв. като стойността на услугата е 770 812лв.

 

Центърът ще функционира в съседство със Защитено жилище „Велина“. Предстои ремонтираното помещение  да бъде оборудвано, след което ще стартира и изпълнението на дейността.  По проекта ще работят 39 души за срок от 18 месеца като ще функционира и Център за ранна интервенция на увреждания на децата. В Центъра ще се предоставят здравни, образователни услуги и мобилна работа в населените места на територията на цялата община. Услугите са насочени към деца в риск на възраст от 0 до 7 години и техните семейства.

Коментари

:?

#1 в Петък, 07 декември 2012 17:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени