Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Център за обществена подкрепа отбеляза десетгодишния си юбилей

04 ноември 2018, Неделя | 23:05 | прессъобщение

Център за обществена подкрепа отбеляза десетгодишния си юбилей център,общественацентър,обще

На 31.10.2018г. от 16:00ч. в ТИЦ- Велинград, Център за обществена подкрепа отбеляза своя 10 годишен юбилей. На събитието присъстваха представители на общинска администрация,директорът на дирекция „Социално подпомагане”- Велинград, началник на отдел „Закрила на детето”, директори на училища и социални услуги. 

Поздравителен адрес и плакет от името на кмета д-р Костадин Коев, връчи Мариана Зинкова- началник на отдел „Хуманитарни и социални дейност”. 

Директорът на услугата г-жа Нанова сподели, че през изминалите години екипът неотменно е следвал мотото „Всички сме специални и неповторими”. 
„Десет години специалистите ни бяха опора на близо 2000 деца и семейства”- допълни още тя.

За да осигурят професионална и квалифицирана помощ на децата в риск и техните семейства, Центърът за обществена подкрепа предлага широк набор от социални услуги с различна насоченост. 

През годините специалистите на ЦОП са създали и ателиета по интереси като приложно изкуство, арт-ателие, света на приказките, цветарство, стил и красота, фотография. Целта на ателиетата е да насърчава разгръщането на творческите способности на децата и развитие на личностния им потенциал.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени