Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Най-добър в професията"

25 март 2015, Сряда | 09:05 | прессъобщение

Тържествена церемония по награждаване на „Най-добър в професията”

Кметът Иван Лебанов беше поканен да открие и поздрави участниците в регионалното състезание- „Най-добър в професията“, което се проведе в хотел „Свети Спас“ от 19:30 часа на 23.03.2015г. В състезанието взеха участие представители от 15 на брой града от Западна България. Градоначалникът поздрави гостите и участниците с думите: „…За развитието на града освен като балнеоложки и СПА курорт, има огромен потенциал и   развитието на туризма, който е основен поминък на населението и бъдещето на Велинград. За да  бъдем достойни европейци трябва да развиваме туризма. Пожелавам на всички много здраве, професионални успехи и  бъдеща реализация…

Първо място в областта на сладкарите, готвачите и сервитьорите  се присъди на представителите на град София / Софийска професионална гимназия по туризъм/, а град Пирдоп се окичи с първото място за най-добър барман.

За доброто настроение на участници и гости се погрижиха възпитаниците на Спортен клуб „Импулс”- Диана Енчева и Борис Даскалов и участниците в състезанието от ПГИТ „Алеко Константинов”- град Велинград.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени