Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

За час гасим светлините на сградите на общината

24 март 2014, Понеделник | 18:37 | прессъобщение

Община Велинград в подкрепа на "Часът на земята"

Общинска администрация  Велинград също ще  подкрепи глобалната инициатива „Часът на Земята”, организирана от международната природозащитна организация WWF. Шестото поредно издание е насрочено за 29 март, събота. За времето от 20,30ч. до 21,30 часа ще бъде спряно електрозахранването на двете сгради на община Велинград на бул. „Хан Аспарух“ 35 и 56.Служители на администрацията също ще подкрепят инициативата, като изгасят в определения час осветлението в домовете си.Часът на Земята е световна инициатива, чиято цел е да привлече вниманието на хората към различни природозащитни проблеми и да ги стимулира да заемат активна позиция за решаването им. Часът на Земята се провежда за първи път през 2007 г. в Австралия. Тогава хората се лишават от осветление в рамките на час, за да заявят волята си за справяне с климатичните промени. В кампанията през 2013 г са се включили почти милиард души от 1800 населени места на 157 страни от планетата. У нас инициативата се провежда от 2009 г.Повече информация за инициативата можете да получите на www.wwf.bg.

Коментари

В Северна Корея е такава цензурата-не печелите така ,айде веднага трийте

#3 в Сряда, 26 март 2014 10:24

За общината или да се говори добро или нищор ,защото постоянно се трият коментари ,които критикуват

#2 в Сряда, 26 март 2014 10:17

Аз, доколкото знам в общината е тъмно от години .На входа мръсна дървена врата с решетки, вътре тъмно и мръсно т. н. Въпроса не е до пари, а до желание ,картинката е много стара.

#1 в Вторник, 25 март 2014 09:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени