Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Chashata.eu

21 август 2011, Неделя | 18:22 | общество

Откриха първата интернет социална мрежа за Велинград - Chashata.eu

Chashata.euНа 14 август беше отворен сайт - социална мрежа за град Велинград. Достъпна както за жителите на града, така и за почиващите и посетилите досега града. Всеки регистриран потребител може да изгради свой собствен  профил, на който може да качва снимки и да публикува желаната от него информация. Сайтът дава възможността на потребителите както да споделят със своите приятели така и да намерят нови. Всеки един има стена на която може да публикува видео, събития, групи, анкети и др.

В сайта е добавен и форум в който ще има всичко свързано с града. Освен форума е включен и чат. В чата има опцията да се прехвърлят файлове между потребители, да се играят игри в мрежа (пр. шах…), да се формират чат стаи, в които могат да се свързват повече от двама потребителя. Всеки един може да разглежда и събитията, които се случват в града, като има възможността да отбелязва дали ще присъства или не. Потребителите могат както да отговарят на анкетите в сайта, така и да правят нови. Всеки регистрирал се може да създава групи и да влиза в нови. Екипът на сайта работи върху нови екстри, по желание на потребителите.

"Чашата" е едно от най-известните места във Велинград, познато на всички жители на града . Всеки ден Чашата е свързвана като място за срещи. Именно поради тази причина ние изградихме нейн онлайн вариант - www.chashata.eu – място за срещи и запознанства, за комуникация и за актуалните неща свързани с града.

Величко Ачев и Петър Харизанов

http://chashata.eu

Коментари

само дето сайта е развален :D :n :L

#8 в Неделя, 12 февруари 2012 12:58

:L

#7 876y в Събота, 10 септември 2011 20:45

bravo

#6 в Петък, 26 август 2011 20:32

Хора, наистина регистрирайте се сайтът е страхотен!Нека се съберат повече потрребители и сайтът да стане известен!!!Искренно го пожелавам! :y :y :y :y :y :y :y :_ :_ :_ :_ :_ :) :) :) :)

#5 Hrisi Vlahova в Понеделник, 22 август 2011 18:34

Благодаря. :)

#4 Величко Ачев в Понеделник, 22 август 2011 10:53

Пожелавам успех на новата социална мрежа!!!Радвам се,че някой мисли за града и прави нови неща за него.Пожелавам да стане известен като други социални мрежи(няма да правим реклама). За това,че се регистрирайте още сега!!! Успех,Величко! :y :y :y :y :y :) :)

#3 Илия Семерджиев в Понеделник, 22 август 2011 04:22

Благодаря ти. :)

#2 Величко Ачев в Неделя, 21 август 2011 20:46

Много добър сайт. Вече и аз се регистрирах. Радвам се че има хора които се опитват да направят нещо различно и интересно за града ни. Дано да има велинградчани които да се присъединят към социалната мрежа на Велинград. Надявам се сайтът да се развие.

#1 Богдан Петков в Неделя, 21 август 2011 20:44

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени