Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Чепинец“ с нов треньор

22 декември 2010, Сряда | 14:39 | прессъобщение

Велинградският футболен клуб „Чепинец“ с нов треньор

Днес се състоя среща между основния спонсор на ФК „Чепинец“ Вълко Милков и председателят на Управителния съвет на клуба в лицето на г-н Иван Лебанов. На срещата бе взето решение треньор на футболния клуб да бъде Димитър Муртин. „Той е доказал, че може да измъкне отбора от най-критичната ситуация“ – сподели г-н Лебанов впечатленията си от Димитър Муртин.

Муртин застава начело на отбора за втори път в югозападната „В“ група. Това ще бъде и третият му сезон като наставник на „Чепинец“. Ръководството на клуба се надява заедно с подкрепата на привържениците на велинградския футболен тим да успеят да преодолеят кризата, в която попадна местния клуб.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени