Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Чепинец" започва подготовката си

08 януари 2011, Събота | 15:03 | общество

Футболен клуб „Чепинец“ ще започне подготовката си за пролетния полусезон

На 10.01.2010 год. /понеделник/ от 14.00 часа велинградският футболен отбор „Чепинец“ поставя началото на своята заимна подготовка за предстоящия пролетен полусезон на първенството на Югозападна „В“ група. Тренировките ще се провеждат под ръководството на новия старши треньор на отбора Димитър Муртин, който вече е доказал качествата си на дългогодишен футболист и треньор със солиден опит.

На 12.01.2011 год. /сряда/ от 14.30 часа в сградата на Община Велинград ще се проведе среща на Управителния съвет на ФК „Чепинец“ начело с председателя му в лицето на кмета на Общината Иван Лебанов с футболистите и треньорския щаб. На срещата в присъствието на медиите  ще бъде представена  програмата за подготовката на отбора за пролентия полусезон, който започва на 20.02.2011 год., когато „Чепинец“ ще гостува на ФК „Левски“ - Елин Пелин.

Коментари

dano se spasim,dano toia pian kmet nameri pari za kluba

#1 milotag в Сряда, 12 януари 2011 18:35

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени