Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Чешмата на Вельова баня с чиста питейна вода

03 юли 2014, Четвъртък | 08:07 | прессъобщение

Чешмата на Вельова баня вече работи

Една от най-емблематичните чешми във Велинград работи. Двегодишният проблем с нетечащата вода на водоизточника на Вельова баня вече е решен. Така посетителите на парк „Вельова баня“ освен на изцяло реновирана площ, ще могат да се радват и начиста питейна вода.  Преди две години пресъхва каптажа, а по-късно се появяват и други проблеми по водопреносната мрежа. През месец юни тази година каптажът постепенно се напълва, а водопроводната тръба от него до чешмата е изцяло подменена. Така с големи усилия Община Велинград успя да се справи с проблемния водоизточник. Към този момент са направени и проби за качеството на водата. Експертите са категорични, че тя е годна за пиене.

Коментари

До уважаемия екип на Градвелин.ком : Вчера написах, че вода на въпросната чешма не тече, днес коментарът ми го няма. Означава ли това, че водата е потекла ? Благодаря.

#3 AVALANCHE в Събота, 22 ноември 2014 00:43

Средата на октомври 2014 отидох до чешмата, ВОДА НЯМА !

#2 AVALANCHE в Сряда, 19 ноември 2014 02:01

:)

#1 в Четвъртък, 03 юли 2014 10:03

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени