Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Чети с мен" в парк Клептуза

28 септември 2014, Неделя | 18:52 | култура

ОУ "Неофит Рилски" се включи в "Чети с мен"

Динамичното време, в което живеем и бързоразвиващите се технологии изместват книгите от детското полезрение. Съвременните деца все по-рядко посягат към тях и проявяват по-голям интерес към материали в интернет пространството. Затова приветствам идеята за организиране на кампанията „Чети с мен”, под патронажа на Президента на Република България Росен Плевненлиев. Ученици от 1 - 4 клас на ОУ „Неофит Рилски” Велинград също се включиха в това събитие.

Мотивирани от своите учители, с радост прекараха  неделния ден в парк Клептуза с пъстра книга в ръка и приятели, с които  споделиха и обмениха книги. Мероприятието бе предшествано от изложба на читателски дневници на децата от начален етап и дарителска акция на книги за училищната библиотека.

Веселка Аршинкова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени