Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

НЧ „Васил Левски-1904” с нова компютърна зала

12 май 2012, Събота | 15:56 | общество

Библиотеката към читалището в Каменица с нова компютърна зала

Откриване на нова компютърна залаНа 11-ти май- Денят на библиотекаря, в НЧ „Васил Левски-1904” бе открита компютърна зала по Програма „Глоб@лни библиотеки - България". Програмата е съвместна инициатива на Министерството на културата и Програмата на ООН за развитие. Гости на откриването бяха кметът Лебанов, Веселина Златева- гл.експерт към отдел „ОКВ”, Росица Пашова- PR на Община Велинград. От Пазарджик специално за откриването пристигнаха Нина Коцева - регионален координатор и Красимир Христов-регионален мениджър по Програмата. Тук бяха и Юлия Годева, Любка Шопова, Надка Въргова-бивши, обичани библиотекарки.

След прерязване на лентата от кмета Лебанов, пред присъстващите  се откри една съвсем обновена зала  с новите придобивки - 5 компютъра, мултимедия, периферни устройства— копирна техника, принтер, скенер. «Целта на Програмата е да се даде безплатен достъп до информация и услуги, безплатно обучение, възможност за разработване и изпълнение на различни проекти...», каза Мария Матева, като допълни: « Тази зала ще се използва най- рационално, а за работата на тези, които ще я ползват, ще се грижат библиотекарките Йонка Банева и Нина Захова».

Презентация на библиотеката при читалищетоКратка, но много съдържателна презентация за историята на библиотеката представи Нина Захова. Поздрав за Деня на библиотекаря и новите придобивки отправи кмета Лебанов, а г-жа Годева припомни цитат от Библията: «В началото бе словото» и допълни: «Трябва да се насочим към това книгата отново да заеме място в нашия живот!».

Коментари

Вижте му само снимката дори , та тя е от заведение и то се знае от много нощни птици в града АБЕ, ПЪЛЕН СМЯХ ; ГРАДА Е ГРОБНИЦА , НЯМА РАБОТА , ГЛАД !!!!!????? на нашия му пишат поздравителни писма и речи , после той чете и готово? Гостунчо _О_О_О_, гостунчо ? какви ги вършиш?

#1 в Неделя, 13 май 2012 22:10

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени