Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Читалище "Васил Левски 1904" набира участници

21 септември 2010, Вторник | 16:07 | култура

Читалище "Васил Левски 1904" набира участници за новия творчески сезон

Каменското читалище "Васил Левски 1904" започна да набира участници за новия творчески сезон. Всеки желаещ може да получи повече информация в Читалището или на посочените по-долу телефони . За този творчески сезон могат да се запишат талантливи деца, юноши и възрасти, които желаят да пеят и да танцуват. На заинтересованите предоставяме следния списък:

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ "В.ЛЕВСКИ-1904"-ВЕЛИНГРАД НАБИРА УЧАСТНИЦИ ЗА НОВИЯ ТВОРЧЕСКИ СЕЗОН КАКТО СЛЕДВА:


- ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ АНСАМБЪЛ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ "ЗДРАВЧЕ-ВЕНЧЕ"
/ ТАНЦЬОРИ И ПЕВИЦИ - І - ХІІ кл /
- ДЕТСКА ВОКАЛНА ГРУПА "ПОМ-ПОМ" - І - V кл.
- ДАМСКИ ХОР
- МЪЖКА ФОЛКЛОРНА ГРУПА /певци и инструменталисти /
   

Срок за записване - до 30.09, в канцеларията на читалището или на тел: 5-16-41, 5-16-31.    Официалното откриване на новия творчески сезон ще се състои на 1-ви Октомври ,/петък/, от 17.00ч, в Зала №2 на читалището.

Коментари

престанете само да се развявате направете нещо ново само за заплати ще имали за възрасни народни танци нещо ново и с тая музикална раб

#1 pepa в Петък, 24 септември 2010 00:06

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени