Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Две добри новини от Общината

30 септември 2009, Сряда | 09:04

Чолакова с нова инфраструктура и нов автобус от МОМН

Община Велинград сграда   Две добри новини дойдоха от пресцентъра на Община Велинград през последните два дни. На 25 септември е започнало изпълнението на проект за подобряване на инфраструктурата, спечелен от село Чолакова. Министерството на образованието, младежта и науката (МОМН) пък ще зарадва друго село от общината с нов автобус. Училището в Грашево най-вероятно ще получи двадесет и седем местният автобус. Прочетете още:

   Проект, с който преди време кандидатства пред Комисията по бедствия и аварии, спечели велинградското село Чолаково. Проектът касае изграждането канализация в селото. Освен това се предвижда подобрявяне на инфраструктурата чрез асфалтирането на централните улици на Чолаково, както и на отсечките до Салихова и Льотова махала. Изпълнението му започна на 25 септември 2009г.

   Във връзка с това кметът на село Чолаково Мехмед Чолаков изказва своите благодарности за съдействието по изготвянето и реализирането на проекта на кмета на община Велинград Иван Лебанов.

   На 29 септември 2009 г. Министерството на образованието, младежта и науката предостави  за нуждите на община Велинград 27-местен автобус. Кметът Иван Лебанов се е ангажирал пред грашевци да съдейства и на предстоящата сесия съветниците да вземат решение новата придобивка да се даде на училището в Грашево.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени