Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ЦПЛР-ОДК отпразнува своя 60 годишен юбилей

17 декември 2018, Понеделник | 11:53 | прессъобщение

ЦПЛР-ОДК отпразнува своя 60 годишен юбилей

ЦПЛР-ОДК отпразнува своя 60 годишен юбилей на 15 декември в НЧ "Отец Паисий-1893“ с концерт под надслов "60 години-Коледната приказка няма край". 

Директорът на ОДК- Велинград Катерина Мирчева обяви началото на празничната програма с тържественото си слово.

Зам.-кметът Светла Томова поднесе плакет и подарък от името на д-р Костадин Коев и поздрави всички настоящи и бивши директори и преподаватели като каза: „Използвам случая за да изразя дълбокото си уважение към всеки един от Вас, запалил искрите на познанието, открил и развил таланта, дал тласък в спорта на нашите деца.“

За празничното настроение на присъстващите се погрижиха възпитаниците на школите към комплекса: Детско-юношески оркестър с диригент Велислав Стоянов, слънчевите деца от „Хор на малките“, школите по саксофон и флейта, прекрасните деца от школа "Родолюбчета" от с.Кръстава, изящните танцьори от КСТ „Импулс“, театралната школа и тази на малките журналисти.
Даровитите деца на Велинград пяха, танцуваха, рецитираха, а висотата на изпълненията показа качеството на преподаване в центъра. 
Гласовитите и талантливи изпълнители от ДЮВИШ"Звънче", ВГ "Караоке", дуетът на Сунай Юсеин и Иванка Средкова и ДЮАНПТ "Здравче-Венче" изпълниха залата и сърцата на хората с коледен дух.
За изненада на малки и големи пристигнаха Дядо Коледа и Снежанка, за да поздравят присъстващите. 
С голяма торта, фойерверки, "Многая лета" и много усмихнати лица приключи коледният юбилеен концерт на ЦПЛР-ОДК Велинград.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени